Užas! Majku i oca je strpao u svinjac, našli su ih HGSS-ovci
Piše: 24sata.hr | Objavljeno 15.2.2012 u 9:46.
ZDNews.hr

24sata.hr


Pripadnici HGSS-a i DVD-a Vrgorac u posljednjih su nekoliko dana na vrgoračkom području imali stotine intervencija, a prilikom raznošenja namirnica otkrili su da muškarac (40) drži svoju majku zatočenom pod metar visokim snijegom u svinjcu. Slobodna Dalmacija piše kako je žena na tom mjestu duže vrijeme živjela sa suprugom, a tijekom nevremena i hladnoća je non stop bila u svinjcu.

Sve se razotkrilo nakon što je čovjeku nestalo hrane te je zamolio susjede da mu daju ako imaju. Njegova susjeda je nazvala Krizni stožer, a pripadnici HGSS-a su mu donijeli hranu te su ga pitali gdje mu je ostatak obitelji. Inzistirali su da im kaže gdje su mu roditelji, a muškarac ih je na kraju odveo do svinjca te je otvorio vrata.

Jedan od svjedoka ispričao je kasnije da ih je dočekao prizor iz horor filmova. Muškarčeva majka ležala je na podu pokrivena dekom, dok su svugdje oko nje bile razbacane kosti. Svi su ostali šokirani. Mještani su pričali kako su čuli da muškarac napastuje roditelje, ali nitko to nije provjeravao.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.