Tisuće svjetlećih balona ispunilo nebo iznad Zadra
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 15.2.2012 u 7:42.
ZDNews.hr

Slobodna Dalmacija


Tisuće upaljenih lebdećih lampiona u obliku srca rasvijetlilo je noćno nebo iznad zadarskog poluotoka na blagdan svetog Valentina.

Zadrani stari i mladi, djeca i zaljubljeni, okupili su se na Forumu kako bi zajedničkim puštanjem nebeskih svjetiljki u romantičnoj atmosferi odaslali svijetu poruku ljubavi i sudjelovali u humanitarnoj akciji "Zaželi ljubav" u organizaciji društva Naša djeca.

Akcija je pokrenuta na inicijativu Višnje Knežević kao oblik promocije grada, a realizaciju su pomogli kafe bar Kult, udruga Propela, Grad Zadar te Velibor Jakupović iz Aviokluba Zadar.

Uzdizani toplim zrakom i nošeni blagim vjetrom baloni su poput trepetavih zvjezdica nestajali polagano u tami iznad Zadarskog kanala...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.