SVI U ZAGREB!
Tornado organizira putovanje na završnicu Kupa Krešimira Ćosića
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.2.2012 u 15:17.
Naravno da je cilj da se za odlazak na završnicu Kupa Krešimira Ćosića prijavi što više navijača. Ovom prilikom pozivam sve Zadrane koji mogu, da se od sutra do utorka, u vremenu od 18-21 sati mogu prijaviti u pstorjama Udruge (iznad stare Tehničke škole) - kazao je Albrecht.
ZDNews.hr

Tornado Zadar, Foto: Arhiva


Udruga navijača Tornado Zadar organizira prijevoz na utakmicu polufinala Kupa Krešimira Ćosića između Zagreba i Zadra, koja će biti odigrana 15. veljače u dvorani Trnsko. Novoizabrani predsjednik Tornada, Karlo Albrecht u razgovoru za ZDNews izjavio je kako je želja novog vodstva Tornada da se za gostovanje u Zagreb prijavi što više navijača.

- Naravno da je cilj da se za odlazak na završnicu Kupa Krešimira Ćosića prijavi što više navijača. Ovom prilikom pozivam sve Zadrane koji mogu, da se od sutra do utorka, u vremenu od 18-21 sati mogu prijaviti u prostorijama Udruge (iznad stare Tehničke škole) - kazao je Albrecht.

Kao što se već zna, završnica turnira odigrat od 15. do 16. veljače 2012. godine u dvorani Trnsko u Zagrebu, a prva utakmica polufinala bit će ona između Zagreba i Zadra. Podsjetimo, Zadar je Krešinoj dvorani u četvrtfinalu izbacio favoriziranu Cibonu rezultatom 90-89 košem Ante Delaša u posljednjoj sekundi utakmice. Na istoj utakmici, Goran Vrbanc, igrač Zadra, postigao je 44 koša.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.