Trojac "operirao" po Sv. Filipu i Jakovu
Piše: R.I. | Objavljeno 9.2.2012 u 9:39.
ZDNews.hr

Arhiva


Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićima u dobi od 20 i 25 godina s biogradskog područja koje se sumnjiči da su početkom veljače, zajedno sa 16-godišnjim maloljetnikom, provalili u dječji vrtić u SV. Filipu i Jakovu. Tom prilikom otuđili su dva televizora i DVD koje su sakrili u kući u vlasništvu 57-godišnjakinje, koju je maloljetnik prethodno i provalio.

20 i 16-godišnjak se također sumnjiče i da su početkom veljače provalili u kuću u vlasništvu 64-godišnjaka u SV. Filipu i Jakovu iz koje su otuđili DVD i alkoholno piće.

Materijalna šteta pričinjena u navedenim provalama iznosi nekoliko tisuća kuna. Otuđeni predmeti vraćeni su vlasnicima, a protiv svih osumnjičenih podnijeta je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.