NAJAM U ZADRU
Gradonačelnik ponudio 10 posto, Knežević i Malta odbili, traže 20 posto popusta
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 9.2.2012 u 9:27.
ZDNews.hr

Slobodna Dalmacija


Gradonačelnik Zvonimir Vrančić održao je, preko Ane Lovrin, sastanak s predsjednikom Udruženja obrtnika Zadar Mladenom Maltom i predsjednikom zadarske Obrtničke komore Stipom Kneževićem u zgradi Gradske uprave.

Sastanak je iniciran s gradonačelnikove strane samo dan prije najavljenog i registriranog prosvjeda zadarskih obrtnika zbog poskupljenja najma štekata i štandova u Zadru, usvojenog na zadnjem Gradskom vijeću.

- Nisam zadovoljan sastankom, gradonačelnik je ponudio popust od 10 posto, što je malo. Tražili smo smanjenje poskupljenja štandova za 20 posto, a za štekate još i više, međutim gradonačelnik je ponudio samo 10 posto, pravdajući se usporedbom cijena s drugim gradovima. U Zadru su, po njegovu mišljenju, one bile podcijenjene i niske. Iako imamo prijavljen prosvjed, prolongirat ćemo ga do idućega Gradskog vijeća, do kada ćemo kontaktirati s vijećnicima jer i oni imaju odgovornost za te odluke - kazao je Malta.

- Stekli smo dojam da to nije konačna odluka, tako da ćemo pričekati novo Gradsko vijeće. Deset posto je kap u moru u uvjetima u kojima radimo. Nadamo se većem razumijevanju Gradske uprave, a na ponuđeni popust gradonačelnika ne pristajemo - zaključio je Knežević.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.