Stigao Vrkić, a Vrbanc potvrdio ostanak
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 7.2.2012 u 20:59.
ZDNews.hr

ABA league


Na veliko oduševljenje svih navijača KK Zadar, Goran Vrbanc je potvrdio ostanak u klubu do kraja sezone, a da vodstvo kluba misli ozbiljno o ulasku u ABA ligu govori i sljedeća činjenica. Naime, u KK Zadar je, vjerojatno kao zamjena ozlijeđenom Baturu, stigao i 24-godišnji Riječanin Zoran Vrkić.

Za one koji ne znaju, radi se o veoma potentnom 200 cm visokom igraču odličnog šuta i još boljih fizičkih sposobnosti koji igra na poziciji krila. Vrkić je preko Šibenika i Splita stigao do Union Olimpije, da bi nakon toga pružio odlične partije u grčkom Peristeriu gdje je odigrao 15 utakmica uz prosjeke od 12.3 koša i 30 minuta. Nakon Grčke potpisao je za ambiciozni talijanski drugoligaški klub Effe Biancobluu iz Bologne, a činjenica da je bio u širem krugu hrvatskih reprezentativnih kandidata za nastup na litavskom Eurobasketu zasigurno dovoljno govori o njegovoj kvaliteti.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.