EKSKLUZIVNO
Vrbanc pred vratima Krke
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 6.2.2012 u 16:37.
ZDNews.hr

Arhiva


Goran Vrbanc od početka sezone, iz utakmice u utakmicu, igra sve bolje i bolje u dresu KK Zadar, isprofilirao se u pravog vođu na terenu, a da dobre igre nikad ne prođu nezapaženo potvrđuje i činjenica koja bi mogla rastužiti sve navijače. Od izvora bliskog klubu načuli smo da je Vrbanc dobio nemoralnu ponudu od slovenske Krke, a on nam je to, nažalost, i potvrdio.

- Ne znam od koga ste čuli ali istina je. Iz Krke su jako ozbiljno “zagrizli“ i žele to riješiti što je prije moguće, iako se meni baš i ne ide iz Zadra. Ne želim govoriti koliki je novac u pitanju, ali mogu reći da mi nude ugovor za ovu polusezonu i sljedeću cijelu, a ja sad čekam reakciju Uprave KK Zadar kako bi donio odluku. Već sam odbio ponudu Iraklisa jer mi se Grčka liga ne sviđa, iako je ugovor bio primamljiv – govori nam Vrbanc.

Vrbanc nam je kroz razgovor u više navrata rekao da mu je u Zadru prekrasno, te da je iznenađen kako su ga Zadrani prihvatili, a smatra da ova ekipa ima potencijal za velike rezultate zbog čega bi najrađe i ostao.

- Možda mi mnogi neće vjerovati, ali jedan od najdražih trenutaka u mojoj karijeri bila je pobjeda nad Cibonom kad sam postigao svoj osobni rekord, a drago mi je da sam to postigao baš u Zadru. Atmosferu koja je nakon te utakmice vladala cijelim gradom teško je opisati, a smatram da ova ekipa može pružiti još takvih partija i napraviti jako dobar rezultat, nešto što će se pamtit, i zato bi najrađe ostao – rekao nam je Vrbanc za kraj.

Iako je Krka u ovom trenutku u boljem položaju od Zadra, a svakom profesionalcu zasigurno veće izazove pruža igranje ABA lige i Eurokupa, sigurni smo da bi KK Zadar trebao učiniti baš sve kako bi zadržali Vrbanca jer bez njega i Batura neke realne šanse za ulazak u ABA ligu i nema.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.