PIKADO
Jazine 2 preuzele vodeću poziciju
Piše: R.I. | Objavljeno 6.2.2012 u 15:36.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Nakon punih osam kola N.Bokanjac je prepustio vodstvo na tablici ekipi Jazina II. Obje momčadi imaju po 29 bodova ali Jazine II imaju bolju razliku pojedinačnih susreta. Ipak, ne
treba smetnuti s uma da je u prvom dijelu N.Bokanjac slavio u gostima protiv Jazina II i da će se tek nakon njihovog međusobnog sučenjavanja u slijedećem kolu vidjeti tko je bliži naslovu prvaka.

Do smjene na vrhu je došlo nakon što je N.Bokanjac doživio drugi poraz u prvenstvu i to od ekipe CD-a koju su u prvom dijelu razvalili sa 14:2. Više nego slatka bila je ova pobjeda od 10:6 Zemuničana kojom su do kraja zakomplicirali prvenstvo. CD se sasvim približio vrhu i od trećeg mjesta ga dijeli samo slabija razlika susreta od ekipe Liberty.

Ekipa Jazine II nije propustila kazniti ovaj kiks N.Bokanjca i sa visokih 12:4 je nadigrala Liberty te im se ujedno osvetila za poraz u prvom dijelu. Veza Kvart-Zemunik je bila otvorena cijelo vrijeme, a kad se čulo da je CD pobijedio N.Bokanjac, nastala je eurupcija oduševljenja u Kvartu. Inače, konačan rezultat je prema prikazanoj igri ipak malo prevelik.

Posebno se mora istaknuti pobjeda Vidikovca protiv Benkovca. Dečki s Vidikovca već dulje vrijeme igraju odlično i samo je bilo pitanje trenutka kad će im se potpuno otvoriti.
Senzacionalna pobjeda ali Vidikovcu to, za sada, neće pomoći da se pomakne od predposljednjeg mjesta na tablici. Benkovac se spustio na peto mjesto.

U još jednoj u nizu neizvjesnih utakmica, 3M je ovog puta imao više sportske sreće i na domaćem terenu tijesno slavio protiv Barbe iz Sukošana. Ovom pobjedom 3M nije napredovao sa osmog mjesta ali je zato Barba izgubio petu poziciju i trenutno je šesti.

Između Barbe i 3M-a smjestila se Zara koja je naoko uvjerljivo savladala Voštarnicu (11:5) ali i tu je bilo velike bitke. Obje ekipe su zadržale pozicije iz prošlog kola, Zara na sedmom a Voštarnica na posljednjem, desetom mjestu.

Rezultati:

Zara – Voštarnica 11:5
Jazine II – Bili Brig 12:4
3M – Barba 9:7
CD – Novi Bokanjac 10:6
Vidikovac – Benkovac 10:6

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.