Dvije predstave zadarskih lutkara za pomoć djeci sa srčanim bolestima
Piše: R.I. | Objavljeno 6.2.2012 u 13:55.
ZDNews.hr

Arhiva


Kazalište lutaka Zadar će se ovaj tjedan izvedbom dviju predstava pridružiti obilježavanju Svjetskog tjedna prirođenih srčanih bolesti - u četvrtak, 9. veljače, zadarski će lutkari u 18 sati odigrati predstavu „Psić koji nije znao lajati“, te će u nedjelju, 12. veljače, izvesti „Malog dinosaura“, s početkom u 11 sati.

Članovi Udruge „Veliko srce malom srcu“ koja okuplja roditelje i djecu sa prirođenim srčanim bolestima, sa svojom djecom besplatno će prisustvovati predstavama.

Na obje predstave bit će podijeljene brošure ove udruge. Svjetski tjedan prirođenih srčanih bolesti obilježava se od 7. do 14. veljače, a udruzi se može pomoći i pozivom na broj telefona 060/9095.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.