OPREZ U PROMETU
U Zadru pada snijeg!
Piše: ZDNews | Objavljeno 31.1.2012 u 20:52.
ZDNews.hr

Snijeg u Zadru, Foto: Slobodna Dalmaija


Mnogi su štedjeli novac kako bi početkom Nove godine, već tradicionalno, otišli na zimovanje u jedno od mondenih svjetskih skijališta. Isto tako mnogo je onih koji si skijanje nisu mogli priuštiti pa su napokon, željno iščekujući snijeg, došli na svoje.

Zadnjih par dana, otkad su počele hladnoće, na svakom kantunu se moglo čuti šaputanje o nadolazećem snijegu, a on je, na zadovoljstvo onih najmlađih, čak i uranio. Naime, meteorolozi su najavljivali snijeg tek u srijedu, a on je počeo padati danas oko 19 sati što je izazvalo oduševljenje među svom djecom koju ja osobno poznajem.

Iako je snijeg izvukao osmijeh na dječja lica, mogao bi prouzročiti velike probleme Zadranima koji nisu navikli na ovu meteorološku pojavu, a toga su svjesni u i Gradskoj upravi pa su na svojim internetskim stranicama uputili apel svim građanima.

Naime, savjetuju se svi Zadrani i poslovni subjekti da pravovremeno nabave lopate i ostalu opremu namijenjenu za čišćenje snijega i leda, a veoma je bitno i vozila opremiti zimskom opremom kako ne bi došlo do klizanja automobila. Svi vlasnici i korisnici poslovnih prostora također trebaju održavati urednim prilaze svojim građevinama – naveli su na službenim stranicama Grada Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.