STIGAO ODGOVOR IZ REDOVA SDP-A
Turčinov: Vrančić je zadnji koji treba nekoga optuživati
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.1.2012 u 15:37.
"Gradonačelnika grada Zadra Zvonimir Vrančić, raznorazni pročelnici i gradski vijećnici su oni koje se treba pitati o katastrofalnom stanju u Košarkaškom klubu Zadar. Najlakše je okrivljivati ljude iz redova SDP-a koji nemaju apsolutno nikakve veze s cijelim slučajem"
ZDNews.hr

Nikola Turčinov Foto: Facebook


Nakon što je gradonačelnik Zadra, Zvonimir Vrančić jučer verbalno napao nekoliko vijećnica SDP-a, o cijelom slučaju očitovao se potpredsjednik zadarskog SDP-a, Nikola Turčinov, koji je u razgovoru za ZDNews.hr kazao kako je Vrančić zadnji koji može nekoga optuživati za katastrofalno stanje u Košarkaškom klubu Zadar.

- Gradonačelnika grada Zadra Zvonimir Vrančić, raznorazni pročelnici i gradski vijećnici su oni koje se treba pitati o katastrofalnom stanju u Košarkaškom klubu Zadar. Najlakše je okrivljivati ljude iz redova SDP-a koji nemaju apsolutno nikakve veze s cijelim slučajem. Upravo gore navedeni ljudi su odgovorni za ovo stanje u klubu i to svi dobro znaju. Vrančić je zadnji koji ikome može predbacivati za ovakvo stanje u klubu – kazao je Turčinov nedvosmisleno aludiravši na HDZ-ovca Antu Babića, člana mjesnog odbora Višnjik i Svemira Bašića, člana gradskog vijeća , tajnika zadarskog HDZ-a i člana uprave KK Zadar.

Pojedini vijećnici ustvrdili su nakon sporne sjednice kako je gradonačelnik u posljednje vrijeme vrlo nervozan.

- Ne znam zbog čega je gradonačelnik u posljednje vrijeme nervozan. Da sam ja odgovoran za klub koji je u posljednjih nekoliko godina od prvaka Goodyear lige, pa kasnije i prvaka Hrvatske došao do toga da se bori za goli opstanak, vjerojatno bih i ja bio nervozan. No mene i moje kolege se o tome ne treba pitati jer mi nismo bili članovi Uprave kluba koja je odlučivala o svemu vezanom za klub. Zna se tko je odgovoran za to.

'Problem se pojavio kada su SDP-ovci zatražili dodatne dokumente na koje imaju pravo'

- Problem se pojavio, kako sam doznao od svojih kolega iz SDP-a, kada su vijećnici zatražili dodatnu dokumentaciju na koju imaju apsolutno pravo. Tada se dogodilo ono što su mediji prenijeli, a gradonačelnik na opetovane upite vijećnika da im se dostave dodatni dokumenti počeo je odgovarat s neosnovanim i neutemeljenim optužbama - kazao je za kraj Turčinov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.