Zadrani ostali bez pripremnih utakmica, a ekipi se priključio Ivan Fuštar
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 26.1.2012 u 12:10.
ZDNews.hr

Arhiva


Zadar je u sklopu priprema u Rovinju trebao odigrati i tri pripremne utakmice protiv Luke Koper, Olimpije i Željezničara, no, u tome ih je zbog nepravilnosti spriječila krovna nogometna organizacija FIFA.

Naime, dogodio se niz nepravilnosti pri prijavljivanju utakmice pa su tako nogometaši NK Zadar ostali uskračeni za kvalitetne i potpune pripreme. Odnedavno se međunarodne utakmice, pa čak i kada su prijateljskog karaktera, moraju igrati po posebnim uvjetima, točnije, moraju se dogovarati dva mjeseca prije termina preko nacionalnih saveza, suditi ih mora sudac s FIFA-inom oznakom, tijekom utakmice moraju biti istaknute zastave država iz kojih su klubovi, obavezno je prisustvo liječnika i sanitetskog vozila, kao i zaštitarske službe.

Zbog nepravilnosti pri prijavljivanju međunarodnih utakmica NK Zadar, ali i ostali klubovi, platili su danak neiskustvu, no, nije sve tako sivo. Zadru se na ovim pripremama priključio i iskusni branič Ivan Fuštar koji je posljednje tri godine proveo na Šubičevcu, a kako će se snaći na Stanovima pokazat će vrijeme.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.