Akcija Vikend: Poduzete 163 represivne mjere
Piše: R.I. | Objavljeno 25.1.2012 u 13:09.
ZDNews.hr

Zadarski List


Proteklog vikenda (20., 21. i 22. siječnja) policijski službenici PU zadarske su, tijekom provođenja akcije Vikend, kontrolirali 372 vozila i vozača, a poduzeli su 163 represivne mjere.

Alkotestirano je 170 vozača, od čega je njih 15 bilo pod utjecajem alkohola, 4 bez položenog vozačkog ispita, 16 bez tehničkog pregleda i registracije, 51 ih je zatečeno u prekoračenju brzine, 1 je zatečen pod utjecajem droga,1 je zatečen u nepoštivanju crvenog svjetla,2 su upravljala vozilom bez osiguranja,a iz prometa je isključeno 28 vozača i 15 vozila.

U tom se vremenu dogodilo 14 prometnih nesreća, u kojima je pet osoba zadobilo lakše ozljede.

U subotu, 21. siječnja, oko 20 sati, u Zagrebačkoj ulici u Zadru, 39-godišnji vozač, upravljao je automobilom zadarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,84 promila. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.