7 godina zatvora za silovanje 25 godina mlađe poznanice
Piše: ZDNews | Objavljeno 25.1.2012 u 12:19.
ZDNews.hr

Arhiva


Radi silovanja 25-godišnje sumještanke jučer je na Županijskom sudu u Zadru na sedam godina zatvora nepravomoćno osuđen 50-godišnjak iz okolice Zadra.

Kako je stajalo u optužnici, silovatelj i njegova 25 godina mlađa žrtva poznavali su se od ranije i bili kućni prijatelji, pa ju je običavao povesti svojom "ford fiestom" nakon posla kući. Isto joj je ponudio i 6. srpnja prošle godine kada ju je oko 14.30 sati susreo na biogradskom području Soline, što je mlada žena prihvatila niti ne posumnjavši na išta loše.

Prilikom vožnje, negdje na području Jankolovice, vozač je skrenuo na makadamski put,ugasio motor i nasrnuo na svoju žrtvu. Silovao ju je ne mareći za vapaje i molbe d aju pusti.

Iz svjedočenja silovane djevojke i vještačkih ekspertiza proizlazi da je žrtvi ovaj događaj bitno narušio zdravstveno stanje zbog čega će posljedice još dugo osjećati, pa možda čak i cijeli svoj život - rekao je predsjednik sudskog vijeća istaknuvši kako zbog proživljenoga posljedice snose i žrtvin suprug i njihovih dvoje malodobne djece.

- Uništili ste jedan mladi život i time utjecali na život njezine djece, jer ona nije u stanju pružiti im brigu kakvu bi trebala upravo zbog Vas. Iskreno žalim što na vas nije nimalo utjecala prijašnja osuda od 5 godina i devet mjeseci zatvora zbog razbojništva - rekao je sudac za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.