"Modnom mačku" devastirali kuću
Piše: ZDNews | Objavljeno 24.1.2012 u 13:20.
ZDNews.hr

Facebook


Jadranku Ključaninu, poznatijem kao "Zadarski modni mačak", nepoznati vandali su u noći sa subote na nedjelju provalili u unajmljenu kuću u Galovcu, te otuđili glazbenu liniju vrijednu nekoliko tisuća kuna, porazbijali i razbacali namještaj, odjeću pa čak i hranu. Sudeći po "potpisu" koji su iza sebe ostavili, na Jadranka su se okomili zbog njegova osebujnog i za mnoge neprihvatljivog stila odijevanja.

Iako mu nisu ukrali niti jedanu unikatnu drvenu rukotvorinu, pa čak ni jednu od niza drvenih torbica koje izrađuje, što misle o njegovoj različitosti, pokazali su na Jadrankovim odjevnim predmetima koje su poderali i pobacali uokolo. No, ni to im nije bilo dovoljno, pa su zid spavaće sobe u prizemlju kuće izgađali jajima, a na nekoliko drugih ostavili su uvredljive poruke.

Kako saznajemo, ovo nije prvi put da su se vandali okomili na Jadranka ilitiga Adriatica, a osim nekoliko neugodnosti kojima je bio izložen od božićnih blagdana, pa do najnovijeg incidenta, Jadranko je osjetio i bijes navijačke skupine u Splitu prije 3 mjeseca. Naime, dok je bezbrižno šetao Rivom, skupina maldića ga je napala, bacila na pod i ozljedila.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.