Virani na sajmovima u Brnu i Beču
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 22.1.2012 u 15:10.
ZDNews.hr

Foto: Vir.hr


Turistička ponuda otoka Vira proteklog je tjedna predstavljena na turističkim sajmovima “GO - Regiontour” u Brnu i “Ferien 2012.” u Beču.

Nastup na sajmovima pripremili su Turistička zajednica Općine Vir i tvrtka “Vir turizam”, predvođeni direktorima Šimom Vučetićem i Zdenkom Mičićem. Podršku organizaciji nastupa i ove su godine pružili čelnici Viru prijateljskoga grada Oslavanyja, a osim klasičnog predstavljanja na izložbenom štandu održana je i zasebna prezentacija turističkih potencijala Vira s novim promidžbenim materijalima, a pod motom “Vir - otok s dva lica”.

Predstavljeni su i planovi razvoja turizma na Viru te razvojni projekti poput izgradnje hotela, marine i autokampa. Posebno je predstavljen i projekt “Lanterna”, odnosno uređenje prostora svjetionika Vir u rezidencijalni turistički objekt za koji su već zaprimljene i prve rezervacije smještaja.

U sklopu aktivnosti na sajmu u Brnu dogovorena je suradnja s češkim turoperatorima kao što su “Mediteran travel”, “Kovotour”, “Vitkovice tours” i “Zemek”.

Nakon nastupa na sajmu u Brnu, virska se turistička karavana premjestila u Beč, gdje se predstavila na štandu Hrvatske turističke zajednice, a u pripremi je i nastup na sajmu “Alpe-Adria: Turizam i slobodno vrijeme”, koji se od 26. do 29. siječnja održava u Ljubljani, te posebna prezentacija koja će se 28. siječnja održati u Mariboru.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.