Šupe: Karneval će se održati, možda čak i veći nego prošlogodišnji
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 19.1.2012 u 11:54.
ZDNews.hr

tz


Gledajući ukupnu situaciju u državi zapitali smo se hoće li i ove godine u Zadru biti održan karneval, jer štedi se na svemu. Pravi čovjek za takvu informaciju zasigurno je Zvonko Šupe, direktor Turističke zajednice Grada Zadra, koji nam je, na našu radost ali i radost velike većine građana, demantirao bilo kakvo ukidanje tradicionalnog karnevala.

-Naravno da će se karneval održati, njega ne može nitko ukinuti, a već sad vam mogu reći da je zakazan za 19. veljače. To je jedina zasad sigurna informacija, a svi detalji će se znati krajem idućeg tjedna nakon sastanka s mjesnim odborima. Broj prijavljenih grupa nije manji nego prošle godine, a imat ćemo i goste tako, da će ovogodišnji karneval zasigurno biti značajniji i veći nego prošlogodišnji - rekao nam je Šupe za kraj.

Prošle godine Trgom je dominirala višemetarska "Jadranka Antonjeta", a građane su oduševili i nogometaši Crvene zvezde, kao i drug Tito i drugarica Jovanka. Cijelu atmosferu dodatno je turbofolk hitovima začinio i dikljanski Striptiz bar. Što nas ove godine očekuje ne znamo, no, ne sumnjamo da će biti manje orginalno.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.