Započele prijave za "Škraping 2012", sudjeluje i Goran Ivanišević
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 18.1.2012 u 16:57.
ZDNews.hr

Foto: Slobodna Dalmacija


Nakon prošlogodišnjih 800 sudionika, na ovogodišnjem se pašmanskom „Škrapingu“, za kojeg je započelo prijavljivanje, očekuje najmanje tisuću rekreativaca i sportaša.

Osim standardnih težih staza, ove je godine uvedena i lakša varijanta za one kojima je draža dobra šetnja od trčanja i brzog hodanja po škrapama.

Za Škraping 2012., koji će startati sa rive u Tkonu u 10. ožujka u devet sati, predviđene su tri staze - prva je staza tzv. „đir“ i čini je sedam do osam kilometara puta po pristupačnim terenima.

Druga je „light“ staza duga oko 20 kilometara za one koji se povremeno bave sportom, a treća, tzv. „ultra“ staza je za profesionalne sportaše.

Osim domaćih sudionika, očekuju se i gosti iz Slovenije, Češke, Mađarske, Austrije i Nizozemske, a organizatori ističu da su svoj dolazak najavili Goran Ivanišević i Stipe Božić.

Prijave za Škraping 2012. obavljaju se na internetskoj stranici www.skraping.hr.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.