NIKICA K. (21) VEĆ JE POZNAT PO IMOVINSKIM DELIKTIMA
Pokušao ukrasti gorivo,a čuvar ga propucao sačmaricom
Piše: ZDNews | Objavljeno 18.1.2012 u 9:53.
ZDNews.hr

Arhiva


Mladić s benkovačkog područja koji je prije dva dana zaprimljen u Opću bolnicu Zadar sa ranama prouročenim vatrenim oružjem je izvjesni Nikica K. (21), već dobro poznat policiji po imovinskim deliktima. Njega je lovačkom puškom u nogu i leđa pogodio 20-godišnji mladić koji je u to vrijeme čuvao stroj iz kojeg su Nikica i njegov 33-godišnji "kompanjon" pokušali ukrasti gorivo.

Benkovački su policajci jučer tijekom poslijepodneva još uvijek provodili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom sa zadarskog područja, kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak na večer oko 22 sata, u podnožju Debelog brda, između Smilčića i Pridrage, teško ozlijedio 21-godišnjeg Nikicu K. Tokom istrage policajci su došli do saznanja da su Nikica i njegov 33-godišnji "kompanjon", također s benkovačkog područja, došli do radnog stroja s namjerom da ukradu gorivo. Proces krađe su već bili započeli, a dok su pretakali gorivo u kante na njih je 20-godišnji čuvar iz lovačke puške ispalio jedno streljivo sa sačmom koja je pogodila Nikicu u nogu i leđa.

20-godišnjaku je oduzeta lovačka puška, a protiv njega će, nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, biti podnesena kaznena prijava, dok će protiv kradljivaca biti podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.