NAKON ŠTO JE HKS ODBIO ZADROVU KANDIDATURU
Šimunov: Žalosno je što HKS gleda isključivo na novac
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 17.1.2012 u 18:31.
ZDNews.hr

Edvin Šimunov Foto: Arhiva


Košarkaši klub Zadar treću godinu za redom nije uspio dobiti organizaciju završnice Kupa Krešimira Ćosića. Završnica će se još jednom odigrati u Zagrebu, ovaj put ne u KC Dražen Petrović, već u dvorani Trnsko.

Predsjednik KK Zadar, Edvin Šimunov u razgovoru za ZDNews kazao je kako je žalosno to što je glavni preduvjet za dobivanje organizacije - novac.

- Što reći, završnica Kupa Krešimira Ćosića igrat će se u dvorani koja se zove Trnsko. Mislim da to sve govori o svemu. Mi se nadamo da ćemo u jednoj utakmici moći iznenaditi našeg protivnika, kao što smo i lani kad su nas svi podcijenili izbacili Cedevitu. Vjerujem i nadam se da ćemo dati sve od sebe da dobijemo tu utakmicu.

KK Zadar HKS-u ponudio 10 tisuća kuna za organizaciju završnice Kupa Krešimira Ćosića

Iz HKS-a kažu da je Zagreb dao bolju ponudu, kako to komentirate?

- Mi smo HKS-u ponudili 10 tisuća kuna i smatramo da je to maksimum koji smo mogli izdvojiti u ovim teškim vremenima. Uz to sve je bio uključen pansion, odnosno smještaj i prijevoz sve tri momčadi i kompletna organizacija, no očito ni to HKS-u nije bilo dovoljno pa su se još jednom, treću godinu za redom odlučili organizaciju završnice Kupa prepustiti KK Zagreb. Samo ću reći da je žalosno da je HKS-u pri organizaciji turnira kao što je Kup Krešimira Ćosića najbitnija stavka - novac.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.