Grdović izbjegao tragediju na kruzeru: Vidite koja je to sreća
Piše: 24sata.hr | Objavljeno 17.1.2012 u 1:10.
Pjevač je za In Magazin izjavio da se trebao ukrcati na nasukani kruzer Costa Concordia. No u zadnji tren je otkazao putovanje i tako izbjegao tragediju
ZDNews.hr

Mladen Grdović Foto: Vecernji.hr


Zadarski pjevač u intervjuu za In Magazin otkrio je kako se trebao ukrcati na talijanski kruzer Costa Cocordia koji se nasukao, no u zadnji tren je otkazao putovanje i tako izbjegao tragediju.

- Trebao sam biti na tom brodu, ali sam odgodio krstarenje za četvrti mjesec. Već sam bio na sličnom takvom brodu s Brankicom i prijateljima, svake godine idem. Slučajno me to pitate i vidite koja je to opet sreća. Možda da sam ja bio tamo to se ne bi desilo. Meni je jako žao, to je strašno velika tragedija - rekao je Mladen Grdović.

Pjevač je povodom karnevala pjevao u Crikvenici. Tom prilikom otkrio je kako je na prošlogodišnjem nastupu pao na leđa ponesen dobrom atmosferom na koncertu.

- Ja sam poznat po tome da ne nosim nikakve maske. Što mi je na srcu, to mi je u životu- kazao je Grdović i dodao da ga politika nimalo ne zanima.

No osvrnuo se na skorašnji referendum o ulasku Hrvatske u Europsku uniju.

- Mislim da bi možda bilo dobro da ipak budemo u Europi, da ne budemo otkačeni, a da svi opet uđu. Ali da opet imamo neki svoj čvrsti stav jer imamo tako lijepo more i krajeve - zaključio je pjevač.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.