Prijetnje smrću suvlasniku portala ZDNews.hr
Piše: Uredništvo, suradnici i kolumnisti portala ZDNews.hr | Objavljeno 16.1.2012 u 15:01.
ZDNews.hr


U subotu navečer suvlasnik portala ZDNews.hr, Hrvoje Bajlo, primio je dvije SMS poruke sa prijetećim sadržajem. Nakon primitka prve dvije poruke, Bajlo je cijeli slučaj prijavio policiji. Treću poruku, također prijetećeg sadržaja, dobio je u noći sa nedjelje na ponedjeljak.

ZDNews kao neovisni portal novinarima i kolumnistima daje potpunu slobodu u odabiru tema i njihovoj obradi, kao i potpunu slobodu u komentiranju članaka od strane čitatelja, što je nekoga očito isprovociralo do te mjere da je suvlasniku portala zaprijetio smrću.

Jasno je da je cilj ovih poruka zastrašiti sve djelatnike i suradnike portala kako bi odustali od pravca u kojem su krenuli. Očigledno je da bi neki u ovom gradu željeli ugušiti svaki oblik neovisnog novinarstva i slobode govora, međutim, nepoznati pošiljatelj je postigao upravo suprotan učinak pa je tako kod svih nas podigao želju i motivaciju da nastavimo sa započetim radom.

Smatramo da je to u interesu ovoga grada i svih njegovih stanovnika i zbog toga smo spremni još jače prionuti poslu, dakako, u svemu tome očekujemo i Vašu podršku.

Uredništvo, suradnici i kolumnisti portala ZDNews.hr

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.