ZADAR
Na parkiralištu kod Autobusnog kolodvora pronađen mrtav muškarac
Piše: H.B. | Objavljeno 10.1.2012 u 11:29.
ZDNews.hr


Nešto prije 10 sati zaprimljena je dojava da je u Zadru, na parkiralištu kod Autobusnog kolodvora u napuštenom osobnom automobilu pronađen mrtav muškarac.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je pronađen u automobilu marke Fiat, talijanskih registarskih oznaka, a kako neslužbeno doznajemo, radi se o beskućniku koji je u Zadru živio nekoliko godina, no iz nepoznatih razloga nije mogao živjeti u vlastitom stanu.

Navodno se svakodnevno hranio u pučkoj kuhinji, a glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan kratko nam je kazao kako na tijelu nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja koji bi mogli ukazivati na nekakvo kazneno djelo. Obdukcijom će se utvrditi vrijeme i uzrok smrti, kao što će se provesti i identifikacija kako bi se utvrdilo o kome se zapravo radi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.