U akciji Vikend kontrolirano 322 vozila
Piše: R.I. | Objavljeno 10.1.2012 u 11:29.
ZDNews.hr

Zadarski List


Proteklog vikenda (05., 06., 07. i 08. siječnja) policijski službenici PU zadarske su tijekom provođenja akcije Vikend kontrolirali 322 vozila i vozača, a poduzeli su 169 represivnih mjera.

Alkotestirana su 152 vozača, od čega je njih 20 bilo pod utjecajem alkohola, 1 bez položenog vozačkog ispita, 8 bez tehničkog pregleda i registracije, 54 su zatečena u nepoštivanju prometnog znaka,6 ih je nepropisno pretjecalo,3 su prošli kroz crveno svjetlo a 3 ih je upravljalo vozilom za vrijeme zabrane.
Akcija je rezultirala isključivanjem iz prometa 36 vozača i 8 vozila.

U tom se vremenu dogodilo 8 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.


U subotu, 07. siječnja oko 02.20 sati na Obali kneza Branimira u Zadru, 31-godišnji vozač upravljao je automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,25 promila. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.