REFERENDUM 22. SIJEČNJA
Interes za referendum veći nego za parlamentarne izbore
Piše: ZDNews | Objavljeno 9.1.2012 u 11:52.
ZDNews.hr

danas.net.hr


Prijave onih koji žele izaći na referendum za EU zaprimane su do 7. siječnja u Uredima državne uprave diljem Hrvatske. Svi koji su željeli izaći na referendum, a da se pritom 22. siječnja neće nalaziti u mjestu stalnog boravišta trebali su zatražiti potvrdu, odnosno upis tamo gdje će se nalaziti, zbog čega su u uredima organizirana dežurstva.

Kod onih koji su tražili prijave za glasovanje na drugim područjima dominirao je Zagreb, ponajviše zbog studenata ali i zaposlenih te privremeno nastanjenih iz drugih razloga. Pohvalno je znati da se sve više mladih ljudi, odnosno studenata, zanima za referendum, a kako saznajemo u službi dežurstva u Zadru radilo je petero ljudi. Uz to postojala su i dežurstva u područnim uredima u Benkovcu, Biogradu, Pagu, Obrovcu i Gračacu. Na ovom području prijave je obrađivalo e ukupno 15 ljudi, a po svemu sudeći na referendum bi trebalo izaći mnogo više građana nego na parlamentarne izbore.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.