Mirjana Pukanić dan i pol ležala mrtva u stanu
Piše: Index.hr | Objavljeno 8.1.2012 u 14:18.
ZDNews.hr

Mirjana Pukanić Foto: Index


PREMA prvim nalazima mrtvozornika koji je pregledao tijelo Mirjane Pukanić, ona je, prije negoli ju je jučer navečer pronašla njena prijateljica Ana, u stanu mrtva ležala dan i pol, priopćila je zagrebačka policija.

Policija jučer do kasno navečer nije željela službeno priopćiti informaciju o smrti Mirjane Pukanić, jer o tome nisu mogli odmah po otkrivanju tijela obavijestiti članove njene obitelji, odnosno njenu kćer Saru. Ona inače živi u zgradi do one u kojoj je stanovala i Mirjana Pukanić, ali su njihovi odnosi zadnjih godina navodno bili prilično nategnuti. Prema neslužbenim informacijama, policija je sinoć ipak uspjela pronaći Saru i razgovarati s njom u policijskoj stanici.

Uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije

Kao što je već jučer rečeno, policija je isključila mogućnost ubojstva jer na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti. Pored tijela Mirjane Pukanić navodno je pronađena vrećica s lijekovima za smirenje, ali će se točan uzrok smrti znati tek nakon obdukcije koja će biti obavljena na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati.

U posljednje vrijeme Mirjana Pukanić je navodno živjela vrlo povučeno, te gotovo uopće nije izlazila i stana. Bila je potištena i depresivna, ali je takvo stanje duha kod nje navodno bilo prisutno već duže vrijeme. Poznato je kako je Mirjana Pukanić imala zdravstvenih problema prije svega psihičkih. Dio medija pisao je i kako je ovisna o narkoticima.

Sudilo joj se zbog narkotika

Podsjetimo kako je Mirjani Pukanić sudilo zbog posjedovanja 15,4 grama kokaina, a u ožujku ove godine Županijski sud u Zagrebu ukinuo je oslobađajuću presudu Općinskog kaznenog suda i naredio pokretanje novog procesa.

Mirjana Pukanić u prosincu 2009. je oslobođena optužbi nakon što je utvrđeno da se ne može dokazati da je kokain bio njen. Pukanić nije poricala da je konzumirala kokain, ali droga je u stanu pronađena 15 dana nakon što je odvedena na psihijatriju, a za to vrijeme su u stanu bili njen pokojni suprug, njihova kći i domaćica.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.