Bivši Zadranin Brandon Brown srušio Armani
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 8.1.2012 u 11:35.
U prvoj utakmici 15. kola talijanskog prvensta Teramo pobijedio Armani Milano 74:68
ZDNews.hr

Brandon Brown Foto: Arhiva


Brandon Brown je prošle sezone s ponosom nosio dres Zadra, a u subotu je odigrao svoju najbolju utakmicu u dresu Terama u kojeg je ljetos prešao. U pobjedi je ušavši s klupe u 28 minuta ubacio 28 poena (dvica 10/16, trica 2/4), uz 6 skokova, tri asistencije i ukupnom valorizacijom 31.

Teramo je rano pao u dvoznamenkasti zaostatak, na odmoru zaostajao za skupom momčadi Milana 30:40 s tim da je Brown do odmora postigao polovicu poena svoje momčadi. No, domaći košarkaši su odličnom trećom četvrtinom (26:12) napravili preokret te potom u penal-završnici sačuvali pobjedu.

Donnie McGrath je u trijumfu ubacio 12 poena, a Dee Brown 11. Kod poraženih je Stefano Mancinelli zabio 16, a Ioannis Bourousis 12 koševa. Leon Radošević je u 8 minuta postigao 4 koša (dvica 1/2) uz dvije izgubljene lopte.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.