POLICIJA OBAVIJESTILA MEDIJE
Sedmogodišnja Laura Kamber se vratila kući
Piše: R.I. | Objavljeno 5.1.2012 u 20:18.
ZDNews.hr


Danas oko 14 sati na Bilom brigu na Putu Pudarice nestala je djevojčica Laura Kamber.

Mala Laura je otišla iz stana svojih roditelja u dvorište kako bi se igrala, no nije se vratila, te su roditelji pokrenuli potragu i alarmirali rodbinu. Kako potraga nije dala rezultata, oko 18 sati i 15 minuta roditelji su alarmirali i policiju, koja čini sve kako bi se djevojčica pronašla.

Djevojčica ima plavu kosu, visoka je jedan metar, mršava, na sebi je imala crnu jaknu i čizmice, te ljubičastu trenerku.

Mole se svi koji imaju bilo kakva saznanja o djevojčici da jave policiji, tekst je koji je poslan na redakcijski e-mail portala ZDNews.hr.

Djevojčica se vratila kući

Djevojčica se sretno vratila kući, javili su nam u roditelji male Laure, kazao je glasnogovornik zadarske policije, Elis Žodan za ZDNews.hr.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.