Novi Samsung Galaxy S3 imat će 3D ekran?
Piše: Index.hr | Objavljeno 5.1.2012 u 18:24.
ZDNews.hr

Samsung Galaxy S2 Foto: Index


NOVI Samsung Galaxy S3 imat će HD ekran koji će moći prikazivati 3D sliku, tvrde južnokorejski mediji pozivajući se na pouzdane izvore.

Postojeći AMOLED ekran, poput onog na Galaxyju 2 bit će u novoj verziji zamijenjen HD ekranom koji će imati prikaz na 720p, te će moći prikazivati 3D sliku za čije gledanje neće biti potrebne 3D naočale.

Osim što će novi Galaxy S3 korisnicima omogućiti gledanje 3D filmova i igranje 3D igrica, moći će se spojiti i na 3D televizor i reproducirati takve sadržaje na velikom ekranu, prenosi ET News.

Ukoliko se navodi pokažu točnima, to će označiti definitivan korak naprijed Samsungovog uređaja u odnosu na Appleov iPhone 4S. U 3D vode sve ozbiljnije ulaze i LG-jevi te HTC-ovi uređaji, pa će Apple morati smisliti nešto uistinu posebno kako bi im novi iPhone 5 mogao konkurirati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.