IZGORJELA 4 AUTOMOBILA, 3 OŠTEĆENA
Pronađen sumnjivac za požar na automobilu benkovačkog ugostitelja
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 5.1.2012 u 12:16.
ZDNews.hr

Foto: Index.hr


Prije nešto više od mjesec dana u Bnekovcu, točnije na Trgu hrvatske mladeži, izgorjela su četiri automobila dok su tri oštećena. Iako su tada iz PU zadarske naglasili da vlasnici automobila nisu pripadnici krim miljea, ipak nisu sa sigurnošću mogli reći radi li se o podmetnutom požaru ili samozapaljenju. Na teren su izašli i vještaci iz zagrebačkog Centra za vještačenja Ivan Vučetić, a nakon 44 dana od spornog događaja sumnjivac je pronađen.

- Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU zadarske i Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s benkovačkog područja koji boravi u Zagrebu. Njega se sumjniči da je dana 21.11. 2011. godine u noćnim satima u Benkovcu podmetnuo požar na automobilu Audi u vlasništvu 31-godišnjaka iz Benkovca, kojom prilikom su u požaru izgorjela četiri automobila, a još tri su oštećena vatrom.
Nakom provedenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, priveden županijskom državnom odvjetniku u Zadru - doznajemo od glasnogovornika PU zadarske Elisa Žodana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.