NOŽEM ZAPRIJETILI ZAPOSLENICI
Tako mladi, a već razbojnici
Piše: R.I. | Objavljeno 5.1.2012 u 9:35.
ZDNews.hr

danas.net


Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s obrovačkog i 20-godišnjakom s benkovačkog područja koje se sumnjiči da su dana 31.12.2011. godine počinili razbojništvo nad zaposlenicom trgovačkog društva za otkup zlata u Ulici Ante Starčevića u Zadr. Tom prilikom joj je 20-godišnjak zaprijetio nožem i otuđio novac i zlatni nakit dok ga je 22-godišnji suučesnik čekao u automobilu u blizini.

Protiv njih podnesena je kaznena prijava, a nakon provedenog istraživanja oba su predana U PU zagrebačku na daljnje istraživanje radi sumnje na počinjenje istovrsnih kaznenih djela u Zagrebu i Splitu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.