Istukla dečka, zadobila ozljede ruke
Piše: Dnevnik.hr | Objavljeno 3.1.2012 u 11:51.
ZDNews.hr

Foto: Dnevnik.hr


Prema pisanju britanskih medija pjevačica je u nedjelju rano ujutro primljena u bolnicu s ozljedama ruke i oteklinama po licu.

Sarah i njen dečko Theo De Vries bili su na odmoru u Innsbrucku,a gosti hotela u kojem su odsjeli ispričali su kako su se posvađali nakon povratka s proslave Nove godine.

Iz njihove sobe čuli su se urlici i lupanje, a nakon što je izgred potrajao, gosti hotela pozvali su policiju.

Sarah je poslije snimljena kako se vraća kući zamotane ruke, a prisutnima je komentirala kako je iza nje najgori tjedan.

Nešto kasnije oglasio se i Theo koji kaže kako je jedina žrtva u cijeloj priči on. Theo je ispričao kako ga je pjevačica tukla i bacila pepeljaru njemu u glavu, zbog čega ima podljev ispod oka i ozljede na nozi.

30-godišnja Harding prošle se godine liječila od ovisnosti o drogi i alkoholu. A nakon prekida s bivšim zaručnikom Tomom zatražila je i psihijatrijsku pomoć.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.