Severina sinoć primljena u bolnicu
Piše: Index.hr | Objavljeno 3.1.2012 u 11:49.
ZDNews.hr

Severina Vučković Foto: Index


POPULARNA Severina odabrala je splitsko rodilište za porod. Kako doznajemo, sinoć je oko 21 sat primljena zbog komplikacija u trudnoći. Kako Index doznaje, nije ništa ozbiljno. Navodno je prokrvarila pa su se uplašili prijevremenog poroda. Bit će pod nadzorom liječnika, a termin joj inače pada koncem prvog tjedna veljače. Riječ je, kažu nam stručnjaci, o uobičajenoj proceduri. Sevka je starija prvorotkinja pa opreza nikad previše. Termin joj pada na 7. veljače, a više puta je izjavila da osjeća da će dobiti sina.

Njezin menadžer Tomislav Petrović otkrio nam je kako je stanje danas stabilno. "Zbog blažih komplikacija u trudnoći, Severina je sinoć primljena u bolnicu. Sada je stanje stabilno i očekujem da će danas ići kući", rekao nam je Tomislav.

U splitskom rodilištu rodila i Kerumova Fani

Ništa se nije dogodilo preko noći. Severina se dobro pripremila te je prije božićnih blagdana sa svojim Milanom povirila u splitsko rodilište kako bi se uvjerila kakvi je uvjeti očekuju. Očito je dojam bio zadovoljavajući, čim se Severina odlučila roditi u svom Splitu. Prije godinu dana, u splitskom je rodilištu rodila i Kerumova Fani.

Rodilište dr. Duje spremno za prihvat rodilja iz samog vrha hrvatskog jet-seta

Oko rodilišta je bilo dosta kontroverzi, no pokazalo se, na zadovoljstvo ravnatelja splitske bolnice dr. Dujomira Marasovića, da ispunjava najviše standarde te je spremno za prihvat rodilja iz samog vrha hrvatskog jet-seta. Kako Index doznaje, Sevka i u rodilištu uživa status superzvijezde te je u posebnom apartmanu obasuta pažnjom i divljenjem osoblja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.