"Sunce na Poluotoku" prvi put u novoj zgradi Kazališta lutaka
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 3.1.2012 u 11:31.
ZDNews.hr

Foto: Fabio Šimićev


„Sunce na Poluotoku“, predstave Kazališta lutaka Zadar koje su se svake godine jedan tjedan u siječnju održavale u zgradi HNK, ove godine „sele“ sa Kalelarge i sve predstave „Sunca na Poluotoku“ održat će se u Novoj zgradi Kazališta lutaka.

Manifestacija traje od 8. do 15. siječnja i počinje „Malom čarobnicom“ u nedjelju, 8. siječnja u 11 sati.

U utorak, 10. siječnja, zadarski će lutkari odigrati predstavu „Psić koji nije znao lajati“, čiji je početak predviđen u 18 sati. U četvrtak, 12. siječnja, također s početkom u 18 sati, na programu je predstava „Mačak u čizmama“.

U subotu, 14. siječnja, zadarski će lutkari odigrati predstavu „Mali dinosaur“, s početkom u 11 sati, a u nedjelju 15. siječnja će predstava također početi u 11 sati, a na programu je „Čarobnjak iz Oza“.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.