SRETNA VAM NOVA 2012 GODINA
Dobrodošli na ZDNews.hr!
Piše: Uredništvo portala ZDNews.hr | Objavljeno 31.12.2011 u 20:11.
ZDNews.hr

Sretna Vam 2012. godina! Foto: Pluginfree.net


Poštovani čitatelji, a nadamo se i budući suradnici, kako smo i najavili neovisni internetski ZDNews portal započinje s radom. Osnova našeg razmišljanja i rada je neovisnost. Dakle naše kolumne, informacije, vijesti i prikazi, temeljit će se na građanskom, demokratskom i slobodnom načinu poimanja stvarnosti, koja je nažalost u posljednje vrijeme pomalo i gruba.

Nastojat ćemo vam prikazati različita mišljenja, koja neće biti cenzurirana i u niti jednom segmentu omalovažavana. Izbjegavat ćemo žutilo i "pljuvanje" po svemu i svakome i držat ćemo se novinarskog kodeksa, koji se u posljednje vrijeme izgubio i koji se poštuje samo na papiru. No najveća radost biti će nam, ukoliko se i Vi uključite u naš rad i svojim prijedlozima, pokudama, problemima i ostalim svakodnevnim, životnim događanjima upotpunite naše nastojanje da realno, iznova naglašavamo neovisno, prikažemo život onakav kakav jest. Bio on radostan ili veseo.

Isto tako svi ćete moći sudjelovati u komentiranju naših informativnih radova. Portal ćemo obogatiti i reportažnim prikazima iz Zadra i županije, dakako da ćemo obrađivati teme vezane uz Hrvatsku i svjetsku politiku.

Naši suradnici bit će ugledni intelektualci, povjesničari, književnici, umjetnici,sportaši i što je vrlo bitno, sami građani. Uključit ćemo se i u humanitarne akcije kao i u sva ostala zbivanja bitna za grad Zadar i širu zajednicu. Isto tako, nakon četiri i pol godine neovisnog rada zadarsport.com postaje sportski nosilac zdnews portala. Nadamo se kako ćemo ispuniti Vaša očekivanja.

SRETNA VAM I USPJEŠNA NOVA 2012 GODINA !

S poštovanjem, uredništvo ZDNews.hr portala.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.