UDRUGA BRODARICA ORGANIZIRALA HUMANITARNI BOŽIĆNI SAJAM
Prikupljeno 9 tisuća kuna za malu Klaru
Piše: Zadarski List | Objavljeno 31.12.2011 u 17:04.
ZDNews.hr

Foto: Zadarski List


Nakon trodnevnog božićnog sajma na Brodarici za malu Klaru Kalac prikupio se iznos od 9.000 kuna, javljaju iz Udruge Brodarica.

- Željeli bismo zahvaliti svim donatorima, među kojima su: PZC Split, restoran Šime, cafe bar Barka, villa Hrešć, Župa Srca Isusova, Sekcija sportskog penjanja PD Paklenica, VIP cafe, OPG Joskro, Ljekovito bilje Jerkin, OPG Raspović i posjetiteljima humanitarnog sajma na Brodarici, kao i svim dobrim ljudima koji su nam pomogli u organizaciji ove akcije: Elkom, Penturovo, Varton, mesnica "Marko", pekara "Martin", DV "Radost", Zadarsko srce, Radio 057. Zahvalili bismo i velikom broju ugostiteljskih obrta i frizerskih salona koji su sudjelovali u nagradnoj lutriji. Drago nam je da je veliki broj ljudi osjetio kako može darivati i uistinu pomogao da se jedna obitelj osjeća bolje u ovo blagdansko doba, te se nadamo da smo svima vama koji ste posjetili sajam pružili osjećaj božićnog duha i pritom vas malo razveselili. Nastojat ćemo da i idućih godina idemo istim putem te da se ovakva vrsta sajma pretvori u tradiciju pa da se svaki Božić onima kojima je najpotrebnije pokaže kako nisu zaboravljeni. Hvala vam svima od srca, navodi se u dopisu Udruge Brodarica. Broj tekućeg računa gospođe Kalac, Klarine majke, je: 3200798421, OTP banka. Tko želi i dalje može uplatiti određen iznos i tako pomoći maloj Klari Kalac.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.