LJEPOTICA 'PALI' JAVNOST
VIDEO - Talijanka Sara Tommasi pokazala sve: U TV showu digla haljinu i dokazala da ne nosi gaćice
Piše: Index.hr | Objavljeno 30.12.2011 u 15:00.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


STARLETA i jedna od djevojaka bivšeg talijanskog premijera Berlusconija s kojima je radio "bunga bunga" Sara Tommasi, ponovno je šokirala javnost apeninskog poluotoka.

30-godišnjakinja poznata po golom pojavljivanju u reklamama te protestiranjem bez odjeće protiv svega i svačega, na snimanju showa Chiambretti Night podigla je haljinu i pokazala - sve.

Nakon što je voditelju objasnila da se skida zbog novca i ugleda, Sara je to išla demonstrirati pa je neočekivano ustala i povukla prema gore svoju vrlo kratku haljinu ispod koje nije nosila ništa. Producentima showa njezina gesta nije najbolje sjela, pa je navodno zamoljena da napusti snimanje. Dotična epizoda bi se trebala uskoro prikazivati na talijanskoj televiziji no čini se da je Sarino otkrivanje izbačeno iz emisije. Sara je inače hodala s brazilskim nogometašem Ronaldinhom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.