GUNS N' ROSESES
Slash: Pokušavam izgladiti probleme s Axlom Roseom i zakopati ratnu sjekiru
Piše: Index.hr | Objavljeno 30.12.2011 u 14:52.
ZDNews.hr

Foto: JLP


MNOGOBROJNI fanovi grupe Guns N' Roses dugo godina priželjkivali su pomirenje Axla Rosea i Slasha. Dok je Slash radio na raznim projektima, Axl je sa sasvim novom postavom grupe s koncerata tjerao ljude koji bi došli u majicama sa Slashevim likom. Međutim, ti dani bi uskoro mogli postati prošlost.

Slash tvrdi kako pokušava zakopati ratnu sjekiru te se pomiriti s Axlom. Ta želja je došla nakon što je najavljeno kako će 2012. godine grupa Guns N' Roses ući u Rock and Roll Hall of Fame.

"Razlaz između mene i Axla bio je tih. Bilo je toliko pažnje usmjereno na raspad grupe da smo to držali `ispod tepiha`. Hoćemo li se pomiriti, to ovisi koliko duboko ja mogu zaroniti u riješavanje naših problema. Niti jedan od nas ne želi drugoga držati za vrat zbog naših nesuglasica. Trenutačno pokušavam izgladiti stvari", priznao je Slash te dodao kako je ponosan na sve što je s tim bendom napravio.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.