Acer ne odustaje od tableta
Piše: Bug.hr | Objavljeno 28.12.2011 u 17:33.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Acerov osnivač Stan Shih izjavio je kako kompanija ne odustaje od proizvodnje tableta, unatoč slabim prodajnim rezultatima. Ovo je kompanijin odgovor na ranije glasine koje su najavljivale smanjenje broja radnika u odjelima za proizvodnju tableta, te kasnije eventualno povlačenje s ovog tržišta.

Trenutnu situaciju u kompaniji u pogledu tableta Shih je nazvao "neizbježnom", a slično je bilo i prilikom Acerovog ulaska na tržište prijenosnika, nadodao je. S obzirom da se razvoj smartphonea, tableta i prijenosnika dijelom preklapa, Acer će pojednostaviti organizaciju s ciljem povećanja efikasnosti i konsolidiranja resursa.

Acer će svoju obnovljenu liniju tableta predstaviti na CES-u početkom siječnja. Prema očekivanjima, glavna zvijezda bit će model Iconia Tab A700 s Nvidijinom Tegrom 3.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.