DONJI MIHOLJAC
Dvojac uhićen zbog zlouporabe opojnih droga
Piše: R.I. | Objavljeno 28.12.2011 u 12:39.
26-godišnjaka su policijski službenici zatekli u ponedjeljak, u večernjim satima, u Biogradu, u posjedovanju paketa marihuane težine oko 1050 grama.
ZDNews.hr

Zapakirana marihuana Foto: PU Zadarska


Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25 i 26-godišnjacima iz Donjeg Miholjca, koje se sumnjiči da su se bavili preprodajom opojne droge marihuane.

26-godišnjaka su policijski službenici zatekli u ponedjeljak, u večernjim satima, u Biogradu, u posjedovanju paketa marihuane težine oko 1050 grama. On je uhićen te mu je oduzeta droga, a u nastavku istraživanja, u Donjem Miholjcu uhićen je i 25-godišnjak, kojeg se sumnjiči da je tijekom prosinca u Zadar donio dva paketa od po kilogram marihuane, koje je distribuirao uz pomoć svog poznanika.

Danas će oba muškarca, uz kaznenu prijavu, biti privedeni Županijskom državnom odvjetniku u Zadru.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.