ČEKAMO VAS CIBOSI
Od četvrtka u prodaji ulaznice za utakmicu Zadar - Cibona
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.12.2011 u 13:19.
ZDNews.hr

Ive Ivanov, kapetan Zadra Foto: Arhiva


Uoči gostovanja Cibone u Zadru u sklopu utakmice osmine finala Kupa Krešimira Ćosića, iz kluba su medijima poslali priopćenje u kojemu se navodi kako će se ulaznice za spomenutu utakmicu naći u prodaji u četvrtak s početkom u 15 sati. Iz kluba su također najavili kako će se po prvi put ove godine u prodaji naći karte za sve tribine.

Poštovani,
Obavještavamo Vas da će se press konferencija vezana za utakmicu III kruga Kupa RH Krešimir Ćosić Zadar - Cibona koja će se igrati 29.12.2011. s početkom u 19,00 sati održati u srijedu, 28.12.2011. s početkom u 12,00 sati u press centru ŠC Višnjik.

Ulaznice za utakmicu pustit će se u prodaju 29.12.2011. od 15,00 sati - za ovu utakmicu u prodaju idu ulaznice za cijelu dvoranu i bit će otvoreni ulaz B, ulaz D, press VIP i zlatni VIP
, stoji u službenom klupskom priopćenju kojega potpisuje tajnica kluba, Vana Dundov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.