PAS UBIO VLASNIKA
Arbanasi: Tijelo mrtvog muškarca izgrizao njegov pas
Piše: Zadarski list | Objavljeno 27.12.2011 u 12:54.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Mrtvo tijelo 47-godišnjeg muškarca pronađeno je u nedjelju navečer, nešto iza 23 sata, na katu obiteljske kuće u Ulici Bonifacija Perovića u Arbanasima. Muškarca je na Božić pronašao njegov brat koji s obitelji stanuje u prizemlju iste kuće. Nakon što ga nije vidio ni dan ranije, on se u večernjim satima uputio provjeriti što mu je s bratom, a da se nešto sumnjivo događa u njegovu stanu, posumnjao je nakon što je čuo neuobičajeno zavijanje njegovih pasa, doge s tri mlada, koje je 47-godišnjak držao u kući. Na podu sobe za dnevni boravak pronašao je bratovo beživotno tijelo i odmah o tome obavijestio policiju i Hitnu medicinsku pomoć.

Kako smo neslužbeno doznali, nesretni je muškarac na licu imao otvorenu ranu, no ono što je odmah bilo sigurno, nanesena mu je nakon smrti i najvjerojatnije je riječ o ugrizu jednog od njegovih pasa. To naime, proizlazi iz tragova, ali i činjenice da na tijelu, niti pored tijela 47-godišnjaka, policajci nisu pronašli krv, a koje bi zasigurno bilo da je ugrizen za života.

Iako još uvijek nije službeno utvrđeno zbog čega je 47-godišnji Zadranin preminuo, sumnja se da je riječ o prirodnoj smrti. Tome u prilog idu i prvi nalazi policijskog očevida kojima niti na tijelu, a niti u stanu koji je muškarac koristio, nisu pronađeni tragovi nasilja ili bilo kakvi elementi koji bi ukazivali na kazneno djelo.

Što se točno i na koji način dogodilo, utvrdit će obdukcija naložena za danas prijepodne na Odjelu patologije Opće bolnice Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.