POSTIGNUT DOGOVOR
Dario Šarić nastupat će za KK Zadar do kraja sezone
Piše: 057info | Objavljeno 16.12.2011 u 18:22.
ZDNews.hr

Dario Šarić Foto: Arhiva


Dogovor je postignut: nekadašnji igrač Zadra, Šibenčanin Predrag Šarić potvrdio je putem telefona upravi KK Zadar kako će njegov sin Dario Šarić igrati za Zadar u drugom dijelu sezone.

Jedan od najboljih juniora Europe dolazi na posudbu u Zadar iako je član KK Zagreba. Za njega je bio zainteresiran i šibenski Jolli, ali je jučerašnji razgovor na Višnjiku, očito bio presudan.

Više od sat vremena Dario, njegov otac Predrag, koji je svojevremeno četiri godine nosio dres Zadra i menadžer Robert Jablan razgovarali su s Brankom Skročom, Alešom Pipanom i njegovim suradnicima. Da će Šarić uskoro napustiti Zagreb, u potrazi za značajnijom prilikom u igri, koju u tom klubu do sada nije imao, bilo je sasvim izvjesno.

Sportski direktor i trener Zadra očito su uvjeriti Šarića da bi bilo dobro da karijeru nastvi u KK Zadru i danas izražavju zadovoljstvo što su ih otac i sin poslušali.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.