KUP KREŠIMIRA ĆOSIĆA
Zadar na Cibonu u četvrtfinalu Kupa
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 12.12.2011 u 16:32.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković po prvi put će zaigrati protiv svog matičnog kluba u dresu Cibone Foto: Arhiva


Košarkaše Zadra dijeli samo jedna prepreka, Kvarner ili Križevci, od četvrtfinalnog dvoboja Kupa na Višnjiku protiv Cibone.

Dugo godina najveći derbi hrvatske košarke mogao bi se ove godine odigrati već u četvrtfinalu Kupa. Ždrijeb je usmjerio Zadar na Cibonu, te tako omogućio potencijalnu košarkašku poslasticu na Višnjiku između Božića i Nove godine.

Ždrijebom su određeni parovi prvog i drugog kruga Kupa Krešimira Ćosića, te parovi četvrtfinala. U četvrtfinalu su direktno ABA-ligaši te Split kao jesenski prvak A-1 lige, dok su u drugom krugu klubovi od drugog do petog mjesta A-1 lige - Zadar, Jolly, Zabok i Darda.

Prvi krug igra se 17. prosinca, drugi krug 20. prosinca, dok je četvrtfinale zamišljeno za 28. prosinca. Final Four se igra 14.-16. veljače 2012. godine.

Prvi krug:
(A) Kvarner 2010 - Križevci
(B) Međimurje - Alkar
(C) GKK Šibenik - Sonik
(D) Svjetlost - Dubrovnik.

Drugi krug:
(e) Zadar - Pobjednik (A)
(f) Jolly JBŠ - Pobjednik (B)
(g) Zabok - Pobjednik (C)
(h) Darda - Pobjednik (D)

Četvrtfinale:
Pobjednik (e) - Cibona
Split - Pobjednik (f)
Pobjednik (g) - Zagreb
Pobjednik (h) - Cedevita

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.