JURE KOŠTA BLOKIRAO RAČUN
Ponovno blokiran račun KK Zadar - tražbinu aktivirao Košta
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 23.11.2011 u 20:09.
ZDNews.hr

Jazine Foto: Arhiva


Blagajna u Jazinama je poprilično prazna, međutim, tu Zadrovim mukama nije kraj jer se nastavlja priča oko ranijih dugovanja.

Iako u klubu ističu kako su u prethodnom razdoblju platili veliki dio svojih obveza, čini se da je popis podugačak.

- Klupski je račun blokiran jer je svoju tražbinu aktivirao Jure Košta, zaposlenik, uz to imamo još nekoliko dana do isteka roka (25. studenoga) za isplatu bivšega trenera Danijela Jusupa. Mi smo se obratili FIBA-i, te nedvosmisleno istaknuli kako nikom nećemo ostati dužni, pa ni Jusupu, ali da molimo za razumijevanje i da nam se omogući obročna otplata.

To je predloženo i Jusupu, ali poslije toga nikakvih naznaka nemamo da će udovoljiti našem prijedlogu. Svaka, i najmanja pomoć, pa i razumijevanje onih kojima je klub dužan, mogu biti od pomoći. To je sve što mogu reći - istaknuo je Edvin Šimunov, predsjednik KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.