SKROČE ŽELI JOŠ DVA CIBOSA
Ekskluzivno: Zadar zainteresiran za Karla Vragovića i Antu Krapića
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.11.2011 u 19:47.
ZDNews.hr

Ante Krapić Foto: Dnevno.hr


Skroče: Dolaskom Vrankovića u Cibonu i Krapić je 'nestao'

"Konkretno, s Vragovićem i Krapićem igrača smo imali nekakve osnovne razgovore još u šestom mjesecu, no pošto su obojica igrača pod ugovorom u Ciboni, nismo išli korak dalje u tim razgovorima. Kad već spominjemo Krapića, on je dobro igrao još dok je bio u Zaboku, no dolaskom Vrankovića u Cibonu i on je nestao ", kazao je Skroče o Krapićevom trenutnom statusu u Ciboni.
Kako doznajemo od izvora iz Košarkaškog kluba Zadar, stručni stožer, predvođen sportskim direktorom, Brankom Skročom, zainteresiran je za, vjerovali li ne, još dva igrača Cibone! Nakon što su Toni Brnas, kasnije i Goran Vrbanc potpisali za Zadar, Skroče je 'bacio oko' na još dva cibosa, što je i priznao u razgovoru za naš portal.

Radi se o igračima koji u Ciboni nemaju preveliku minutažu, a prema riječima Skroče, upravo su Karlo Vragović i Ante Krapić profili igrača koji bi se brzo uklopili u koncepciju Zadra. No, s dolaskom dvojice novih igrača, logično, netko bi morao otpasti s trenutne liste igrača.

"Ja bih volio kad bi i Vragović i Krapić došli u Zadar. Sigurno je da se radi o kvalitetnim igračima, no oni imaju svoj klub. Put do realizacije takva dva ugovora poprilično je dug jer obojica imaju višegodišnje ugovore s Cibonom ", kaže Skroče.

Da li ste razgovarali s Vragovićem i Krapićem o možebitnom dolasku u Zadar?

"Razgovora je bilo s obojicom igrača, ali ništa konkretno nije definirano upravo radi toga što, kao što sam već rekao, oni imaju svoj klub. Dok ne raščiste situaciju sa Cibonom, mi ne možemo konkretnije pregovarati. Mislim da to ne bi bilo fer ni pošteno s naše strane. Isto tako, ni ja ne bih volio da s našim igračima netko razgovara dok imaju pravovaljane ugovore sa Zadrom. Uzet ću primjer od ovog ljeta kada su nam se nudili neki igrači koji su u tom trenutku imali valjanje ugovore sa svojim klubovima, naravno da nismo htjeli ulaziti u takve akrobacije. Dakle, dok su igrači pod ugovorima, mi s njima ne pregovaramo. "

Ako dovedete dva nova igrača, logično, neke od sadašnjih morat ćete otpustiti. Tko bi to bio?

"Ne bih o tome još javno govorio jer još nisam s trenerom razgovarao o toj temi. Treba vidjeti kako će se dalje razvijati situacija u klubu, pa ćemo biti pametniji. Ionako igrače koje bi eventualno doveli, ne bi mogli nastupati za nas do drugog dijela sezone", kazao je za kraj sportski direktor Zadra, Branko Skroče.

Svemu ovome dodajmo da su navodno za usluge gore navedenih igrača zainteresirani Joly JBS.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.