IZ JAZINA U DUBROVNIK
Roko Čiklić u Dubrovniku
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.11.2011 u 22:20.
ZDNews.hr

Roko Čiklić Foto: SportNet


Zadranin Roko Čiklić, koji se ove sezone našao na probi u Zadru, potpisao je jednomjesečni ugovor s Košarkaškim klubom Dubrovnik. Dubrovčani se nakon pet odigranih kola nalaze na posljednjem mjestu A1 lige s omjerom 0-5.

S druge strane, Čiklić je marljivo radio cijelo ljeto. Osim što je s KK Brodarica došao do finala Ljetne lige, gdje je proglašen najboljim strijelcem, prije nekoliko tjedana pristupio je A2-ligašu Jazinama, za koji je nastupao u dvije službene utakmice. U svom prvom nastupu za Jazine, protiv DOŠK-a, Čiklić je postigao 22 koša, dok je protiv Voštarnice ubacio 29 koševa.

"Došao sam pomoći Dubrovniku da se odlijepi s posljednje pozicije na tablici. Pokušat ćemo doći do prve pobjede već protiv Alkara, a pokušat ćemo iznenaditi i Dardu. Sve u svemu, potpisao sam ugovor na mjesec dana i nadam se da će sve ispasti dobro na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom bih se želio zahvaliti Jazinama na svemu", kazao je Čiklić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.