ŽELI SVOJE NOVCE
Danijel Jusup ne pristaje na nagodbu
Piše: 057info.hr | Objavljeno 28.10.2011 u 13:33.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: Arhiva


Nakon što je arbitražni sud FIBA-e naložio KK Zadar da plati Danijelu Jusupu preko 100 000 eura zaostalih dugovanja, a iz kluba su predložili plaćanje u ratama, bivši trener Zadra jasno je u izjavi za Zadarski list dao do znanja da nema pogodbe.

- Zašto bih ja bio korektan prema njima, kada oni nisu bili prema meni. Nisu me plaćali cijelu godinu, nisu plaćali ni igrače, dali su mi otkaz i nakon toga su odjednom novci počeli dolaziti. Tražio sam da pričekaju do utakmice sa Crvenom zvezdom. Nisu pristali na to i sada ja ne pristajem na njihov prijedlog.

Ja sam i prije toga nudio da reprogramiramo cijeli dug. Predložio sam im da se napravi ugovor na dvije godine i da me se pusti da radim, a ja bi njima u tom slučaju oprostio cijeli dug. Oni nisu pristali.

Na protutužbu kluba koji je od Jusupa potraživao 124.132 eura zbog dovođenja Ricarda Greera, Jurice Golemca i Hrvoja Perinčića i koja je glatko odbijena Jusup kaže:

Mirno sam spavao, znao sam da to neće proći. To bi bio presedan. Ja mislim da su oni s tim malo pokušali dobiti na vremenu.

Predsjednik kluba Edvin Šimunov izjavljuje kako bi Jusupova ustrajnost mogla značiti novu blokadu kluba te najavljuje pokušaj novih pregovora.

- Potrudit ćemo mu objasniti da njemu situacija neće biti nimalo lošija, a nama će biti znatno bolja ako pristane na plaćanje u obrocima, kazao je Šimunov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.