'NISMO BILI PRAVI'
VIDEO - Zadnik: Ovo je za nas težak udarac
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.10.2011 u 0:22.
ZDNews.hr

Uroš Zadnik Foto: Kosarka.si


Nakon za neke iznenađujućeg poraza Zadra od Križevaca u prvom kolu A1 lige, stručni stožer i košarkaši Zadra vratili su se treninzima i pripremama za subotnju utakmicu drugog kola u kojoj će Zadrani na svom parketu ugostiti momčad Svjetlosti iz Slavonskog Broda.

Mladi razigravač Zadra, Uroš Zadnik, u razgovoru za ZadarSport prokomentirao je igru Zadra protiv Križevaca. Kazao je da Zadar nije podcijenio protivnika, no naglašava kako je poraz od Križevaca veliki udarac za momčad.

"Ovaj poraz je težak udarac za nas. Još više nas boli to što nismo imali dvije ili tri prilike kad smo vodili sa više od deset koševa razlike da utakmicu prelomimo i da lagano dođemo do pobjede. Sve smo opet bacili u vodu"

Da li ste podcijenili protivnika?

"Nismo podcijenili protivnika, jednostavno nismo znali iskoristiti prilike, radili smo previše grešaka, a Križevci su to iskoristili."

Mnogi su mišljenja da poraz od Jazina u posljednjoj pripremnoj utakmici nije bila dobra lekcija.

"Porazi i greške postoje da se iz njih nešto nauči, a ne da ih opet ponavljaš. Nadam se da je ovaj poraz bila dobra škola za nas i da smo iz ovih poraza nešto naučili."

Što jučer nije valjalo u igri Zadra, što je prelomilo susret?

"U prvom poluvremenu smo odigrali katastrofalno u obrani, Križevci su nam zabili lagane koševe. Zato smo odigrali dobro u napadu tako da smo nakon svega imali malu prednost. U drugom poluvremenu smo imali previše uspona i padova. Mislim da je to uzrok našeg poraza. Kad se utakmica prelamala mi smo radili greške."

Iako su mnogi mišljenja da u Zadrovoj momčadi nema kemije, te da stvari ne funkcioniraju najbolje, Zadnik to odlučno demantira.

"Mi smo na treninzima i u svlačionici prava ekipa, pravi tim, ali na utakmici to još nismo pokazali, tako da imamo još puno rezerve. Nadam se da ćemo na sljedećoj utakmici to konačno pokazati i na terenu", kazao je za kraj Uroš Zadnik.

Evo kako je izgledao posljednji napad Križevaca:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.