EDVIN ŠIMUNOV JE PROTIV OBJAVE UGOVORA
Šimunov: "Ako Radić objavi ugovor s Bilanom, mi ćemo odluku Arbitraže"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.9.2011 u 12:36.
ZDNews.hr

Edvin Šimunov Foto: Arhiva


U četvrtak, 22. rujna, objavili smo intervju s predsjednikom HKS-a, Dankom Radićem, koji je u svom javnom izlaganju za slučaj Bilan optužio bivšeg direktora KK Zadar, Zdenka Mičića, koji je i složio ugovor sa samim igračem. Radić je taj ugovor proglasio 'smrtnom presudom' za KK Zadar, iz razloga što, kako Radić kaže, većina stavki iz ugovora su štetne po KK Zadar.

O presudi prvostupanjske komisije Radić nije previše govorio, iako je ta odluka trebala biti i konačna, jer u cijelom procesu najviše je oštećen KK Zadar koji je uložio svoje novce u Bilana, plativši Šibeniku odštetu, a kasnije i ostale zaostatke radi kojih je igrač navodno i napustio klub.

Predsjednik KK Zadar, Edvin Šimunov usprotivio se objavi Bilanovog ugovora. U razgovoru za ZadarSport kazao je da to ne bi bilo dobro.

- Ugovori su tajna između kluba i igrača i oni se ne bi smjeli objavljivati – kazao nam je Šimunov na prvu. Na naš upit zbog čega tajiti ugovor ako je KK Zadar Udruga građana, Šimunov je kazao da su financije poslovna tajna kluba. - Financije i ugovor su poslovna tajna kluba i oni ne bi trebali biti objavljivani, slažete se? - kazao je predsjednik te dodao: -Mi vam nećemo dati ugovor na uvid, a ako vam ga HKS da na uvid, onda ćemo mi javno objaviti njihove presude u slučaju Bilan - zaprijetio je za kraj Šimunov.

U međuvremenu, Radić koji je obećao objavu ugovora danas nam se javio na mobitel i još jednom obećao objavu istoga. Trenutno sam u inozemstvu. Ja ću svoj dio ispuniti, obećao sam vam poslati kopiju ugovora s bitnim stvarima i to ću učiniti za četiri do pet dana kad se vratim u Hrvatsku - za kraj će Radić. Živi bili pa vidjeli!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.